2 pounds fully cooked polskà kielbàsà , cut in hàlf lengthwise, then cut into 2 inch pieces
1 tàblespoon extrà virgin olive oil
1 heàd càbbàge , coàrsely chopped
1 làrge sweet onion , cut into làrge pieces
3 cloves gàrlic , minced
2 teàspoons sugàr
1/2 teàspoon sàlt
1/2 teàspoon blàck pepper
2 teàspoons rice wine vinegàr
1 1/2 teàspoons dijon or brown gràiny mustàrd
Directions
Heàt olive oil in à làrge nonstick sàuté pàn over medium-high ànd àdd kielbàsà. Cook, without stirring for 1 minute. Then stir occàsionàlly for àbout 3 minutes. Trànsfer to à plàte with à slotted spoon.
In the sàme pàn with some of the rendered kielbàsà fàt, àdd the càbbàge, onion, gàrlic, sugàr, sàlt, ànd pepper. Stir to combine ànd cook for àbout 8-10 minutes, stirring occàsionàlly.
Belum ada Komentar untuk "Kielbàsà ànd Càbbàge Skillet"
Posting Komentar