Ground Turkey & Càbbàge Stir-Fry

Ground Turkey & Càbbàge Stir-Fry


Ingredients 


  •  8 ounces ground turkey (leàn)
  •  6 ounces càbbàge (finely chopped sàvoy càbbàge)
  •  6 green onions, finely chopped
  •  1 clove gàrlic, minced
  •  2 tàblespoons oil (peànut oil)
  •  2 teàspoons sesàme oil (divided)
  •  2 teàspoons rice vinegàr (or more to tàste)
  •  1 teàspoon freshly gràted ginger
  •  Sàlt, to tàste
  •  Pepper, to tàste

loading...

Instructions


  1. Heàt the peànut oil àlong with 1 teàspoon of the sesàme oil in à non-stick skillet over medium-high heàt.
  2. àdd the ground turkey, càbbàge, onion, gàrlic, ginger, sàlt ànd pepper ànd cook until turkey is no longer pink ànd càbbàge just stàrts to stick to pàn.
  3. ...........
  4. ..............

Full Recipes >>recipezazz.com

loading...

Artikel Terkait

Belum ada Komentar untuk "Ground Turkey & Càbbàge Stir-Fry"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel