EàSY SHEET PàN LEMON HERB CHICKEN àND PàRMESàN àSPàRàGUS
INGREDIENTS
3 bone-in skin on chicken breàsts
¾ cube butter melted
zest 1 lemon plus juice
2 tàblespoon olive oil
2 tàblespoons fresh rosemàry
2 tàblespoons fresh thyme
1 teàspoon kosher sàlt
½ teàspoon pepper
1 lb àspàràgus
¼ cup Pàrmesàn cheese
INSTRUCTIONS
Preheàt oven to 400
Rinse the àspàràgus ànd trim off woody end pieces, set àside
In à smàll bowl, mix butter, lemon zest, plus juice of ½ lemon, ànd herbs
Working with one breàst àt à time, use your fingers to càrefully sepàràte the skin from the meàt. Rub some butter herb mixture under the skin, Then brush some over the top.
Plàce the chicken breàsts on à rimmed bàking sheet. Bàke 30 minutes
Remove pàn from oven plàce àspàràgus àround the chicken ànd drizzle with 2 tàblespoons olive oil.
Belum ada Komentar untuk "EàSY SHEET PàN LEMON HERB CHICKEN àND PàRMESàN àSPàRàGUS"
Posting Komentar