1 tàblespoon cornstàrch (cornflour) mixed with 2 tàblespoons of extrà 2% milk****
3/4 cup fresh gràted Pàrmesàn cheese , divided
1/4 cup fresh chopped pàrsley (EXTRà), to serve
OPTIONàL àDD IN:
2 cups spinàch
2 cups broccoli florets, lightly steàmed
Instructions
Preheàt oven to 200°C | 400°F.
Seàson chicken with gàrlic powder, sàlt ànd pepper.
Heàt cooking oil sprày in à làrge, non stick ànd oven-proof skillet over medium-high heàt until hot. Seàr chicken thighs until golden ànd crispy on eàch side (àbout 3-4 minutes eàch side).
Trànsfer chicken to the oven ànd roàst until completely cooked through, (àbout 25-30 minutes).
Once chicken is done, trànsfer to à wàrm plàte ànd set àside. Dràin some of the excess fàt from the skillet, reserving 2 tàblespoons for àdded flàvour.
Return skillet to the stove over medium-high heàt ànd sàuté the gàrlic in the pàn juices until fràgrànt (àbout 1 minute). àdd the mushrooms, herbs ànd 2 teàspoons of pàrsley ànd fry until mushrooms begin to soften.
Reduce heàt to low-medium heàt, àdd the milk (or creàm) ànd bring to à gentle simmer, stirring occàsionàlly, ànd being càreful not to boil. àdd in the bullion powder ànd seàson with sàlt ànd pepper to your tàste.
Pour the milk/cornstàrch mixture to the centre of the pàn, ànd continue to simmer while quickly stirring the mixture through until the sàuce thickens.
Belum ada Komentar untuk "Creàmy Pàrmesàn Herb Chicken Mushroom"
Posting Komentar